Sokerointi

Kauneus & Terveys Helee tarjoaa sokerointipalvelua käyttäen Sugaring Cane -tuotesarjaa.

Sokerointi on antibakteerinen ja antiseptinen karvanpoistomenetelmä, jolla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Sokerointimenetelmällä saadaan poistettua hyvin lyhyttäkin karvaa ja sitä voidaan turvallisesti käyttää koko vartalolle, tuloksena karvaton, silkkinen ja pehmeä iho.

Miten sokerointi tapahtuu?

Ennen sokerointia

Kuori ja kosteuta ihosi 2 vrk/48 h ennen sokerointia. Karvojen ihanteellinen pituus on 0,5 cm sokerointiin tullessa – liian lyhyttä karvaa ei voi sokeroida täydellisesti. Yleensä sopiva aika ensimmäiseen sokerointiin tullessa on 2 viikkoa sheivaamisesta.

Intiimialueen sokerointiin tullessasi huolehdi hygieniasta. Jos sinulla on jokin tulehdus aktiivisena, siirräthän intiimialueen sokerointiaikaasi ja hoidat tulehduksen pois. Hoitolassa on asiakas-WC, jossa voit huolehtia hygieniastasi ennen sokerointia.

Raskaus ei ole este sokeroinnille.

Sokeroinnin kulku

Hoitopetiin mukavasti päästyäsi puhdistetaan sokeroitava alue puhdistusaineella, jotta iholta saadaan poistettua lika ja rasva. Näin sokerimassa tarttuu paremmin sokeroitavalle pinnalle.

Sokeroinnin aikana opastan ja kerron, miten hoidon aikana toimitaan. Sinun tarvitsee vain olla ja kuunnella. Sokeroidessa karvat poistetaan aina karvan luonnolliseen kasvusuuntaan, näin ollen ei synny sisäänkasvaneita karvoja.

Sokeri on käytössä aina huoneenlämpöistä ja se ei polta ihoa. Sokeroinnin jälkeen käytän jälkihoitotuotetta Silver Spray-suihketta, joka laskee mahdollisen punoituksen ja kosteuttaa ihon ärsyttämättä.

Sokeroinnin jälkeen:

Älä harrasta hikiliikuntaa, sauno tai käy solariumissa 24 h sokeroinnin jälkeen. Käytä silver spray jälkihoitosuihketta päivittäin ihon kosteutukseen sokerointiaikojen välillä. Kuori iho kerran viikossa kosteuttavalla kuorinnalla, esimerkiksi manteliöljypohjaisella Sugaring cane peeling -kuorinnalla. Hajakarvojen ilmestyessä, nyppää pinsetillä karvan kasvusuuntaan – älä höylää.

Suositeltava hoitoväli sokeroinnissa on aluksi 3-4 viikkoa, josta se pitenee usein 4-6 viikkoon.

Sokerointituotteet kotiin

Silver Spray

Hopeauute rauhoittaa ihon ja desinfioi punoittavat karvatupet. Voidaan käyttää myös kutiaviin hyönteistenpistoksiin tai auringonpolttamalle iholle. Toimii kevyenä kosteuttajana koko vartalolle. 100ml suihkepullo sallitaan myös lentokoneen matkustamoon – käytä virkistävänä kasvovetenä lennolla!

Koko 100 ml, hinta 29.90 €

Sokerikuorinta

Manteliöljypohjainen sokerikidekuorinta kuorii kuolleen ihosolukon tehokkaasti jättäen ihon silkkiseksi. Ihon säännöllinen kuoriminen sokerointien välillä estää sisäänpäinkasvavat karvat. Tuoksuina herkulliset appelsiini, kookos, vanilja sekä sitruuna.

Koko 200 ml, hinta 29.90 €

Varaa aika sokerointiin

Miksi sokerointi?

Sokeritahna

 • on puhdasta ja luonnollista – sokeritahna on 100% luonnollista eikä sitä ole testattu eläinkokeilla. Ainesosina on vain sokeri, vesi sekä sitruunamehu.
 • ei ole kuumaa – toisinkuin lämmin vaha, sokeritahna on vain ihonlämpöistä eikä se oikeinkäytettynä polta ihoa tai vaurioita ihonalaisia kudoksia.
 • on helppo puhdistaa – koska sokeritahna ei sisällä mitään kemiallisia aineita, se on helppo puhdistaa iholta ja pinnoilta lämpimällä vedellä.
 • ei riko ihoa – sokeritahna ei liimaudu eläviin ihosoluihin. Sen sijaan se tarttuu kuolleisiin, kuiviin ihosoluihin, ja toimii turvallisena kuorintana myös ihottumasta tai psoriasiksesta kärsivälle. Sama alue voidaan käsitellä useasti.
 • ei kuivu iholle – sokeri ei kuivu iholle, joten sitä voi työstää ilman kiirettä. Juuri joustavuuden ansiosta sokerointi mahdollistaa karvan irtoamisen juurineen.
 • ei katko karvoja – sokeroidessa karva poistetaan sen luonnolliseen kasvusuuntaan, jolloin se ei murru tai katkea ja tekee käsittelystä kivuttomampaa.
 • on hygieenistä – bakteerit eivät pysty leviämään sokerissa ja sokeri itsessään estää infektioita. Sokeroidessa tahnaa otetaan purkista puhtaalla suojakäsineellä tai erillisellä spaattelilla.
 • poistaa myös lyhyet karvat – sokeritahnalla saat jopa 2 mm:n karvan pois juurineen. Useiden käsittelyjen jälkeen karvatuppi surkastuu ja karva muuttuu hennommaksi – voit saavuttaa lähes pysyvää karvattomuutta.

Milloin ei saa sokeroida?

 • Happokäsittelyn, voimakkaan kemiallisen kuorinnan tai kirurgisen operaation jälkeen ihoa ei tulisi sokeroida 3 – 4 kuukauteen.
 • Verisuoni- ja laskimo-ongelmat ovat vasta-aiheita sokeroinnille. Koholla olevia, kuumottavia tai kipua painettaessa tuntevia suonikohjuja ei saa sokeroida.
 • Älä sokeroi, jos asiakkaalla on tuoreita arpia, vammoja tai palovammoja, kohollaan olevia luomia, syyliä tai jokin aktiivinen ihotulehdus tai herpes.
 • Auringon polttamaa ihoa tai suurta mustelmakohtaa ei saa sokeroida.
 • Älä sokeroi, jos asiakkaallasi on juuri aloitettu Retin A-, Retinol tai Roaccuttan hoito.

Milloin saa sokeroida?

 • Ihottuma-alueen sokerointi on jopa suositeltavaa – sillä on saatu apua ihottumaan.
 • Korvakäytävän sekä nenäkarvojen sokerointi ei ole este tekniikan ollessa hallussa.
 • Diabetes ei ole este, mutta sokeroijan tarvitsee olla harjaantunut ammattilainen – iho ei missään tapauksessa saa rikkoutua.