Kalahari™ ancient deserts secrets

– korkealaatuinen ekologinen ja eettinen kosmetiikkasarja luonnosta

Näet auringon lämmön väreilevän ilmassa. Tunnet Kalaharin autiomaan palavan puun tuoksun. Tuoksuun sekoittuu villihunajan huumaava aromi. Avaat silmäsi ja näet autiomaan vehreyden – villinä kasvavat vihreänkeltaiset tsamma-melonit saavat aistisi virittäytymään raikkaudellaan. Tunnet okranpunaisen dyynien hiekan soljuvan jalkojesi alla. Autiomaan kuivuus odottaa kuulasta sadetta ja voit haistaa hivelevän Khoi San -tuoksun, jota et ole ennen tuntenut. Kaiken kruunaa aavikon ruusun hento tuoksu. Tämä ainutlaatuinen elämys on Kalahari. 

Kauneus & terveys Helee käyttää hoitolassaan laadukkaita Kalahari™ ancient deserts secrets -tuotteita. Kalahari™ ancient deserts secrets on korkealaatuinen Etelä-Afrikassa valmistettu ekologinen ja eettinen kosmetiikkasarja luonnosta. Se on tuotesarja ihmisille, jotka haluavat ylellisyyttä, mutta kantavat vastuuta ympäristöstä. Kalahari-tuotteiden valmistusaineet ovat suoraan Kalaharin autiomaasta. Tuotteet valmistetaan esimerkiksi kasvien lehdistä, kasvien sipuliosista ja juurista.

Kalahari-tuotteet eivät sisällä parabeeneja, sulfaatteja, MIT-yhdistettä (methylisothiazolinone), keinotekoisia väriaineita, lanoliinijohdannaisia, isopropyleeniglykolia, formaldehydiä tai mineraaliöljyjä. Niissä käytetään vain kasveista uutettuja öljyjä. Tuotteissa tai niiden ainesosien valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita.

Kalahari™ ancient deserts secrets -tuotteita on meillä myös myynnissä.

Kalahari
Kalahari